Inspirationsrunda

Ni vet den där känslan när man går in i garderoben och den är helt proppfull. Det går knappt och få in mer men ändå har ni inget att ta på er.. Den känslan har jag haft ett tag nu. Jag har liksom använt kombinationerna jag har. Slutar med att jag bara slänger på mig nåt och känner mig absolut inte nöjd. Hatar faktiskt den känslan. Jag vill vara fin. Jag vill vara mitt bästa jag så ofta som det bara går. Så e det faktiskt. 

När man hamnar i dessa situationer finns det såklart en rad orsaker till varför man befinner sig där och vad man kan göra men jag skall ge er ett väldigt enkelt tips för just garderoben i alla fall. 

Det är ju så att man lätt fastnar i det man alltid har. I bästa fall byter man ut färgen på toppen till favvokjolen men man låser sig nästan alltid i sin egna garderob

1 tips av 100 är att gå ut på en långrunda i tex skogen. Kan vara var som helst men jag valde skogen idag. Där är du öppensinnad och tittar dig omkring. Jag lovar dig att du ser vackra färger tillsammans på ett sätt som du inte alls tänkt på innan. I skogen växer allt fritt vilket gör det väldigt enkelt att se något du gillar utan att ta fram eller bestämma det själv. Det finns bara där. Ta gärna massor av bilder på färgkombinationer som du gillar och försök nu vara lite öppensinnad... Allt passar till vitt och svart ;-)
Det jag gör sen är att jag går till min inspirationsbank och tar fram bilder som skulle kunna vara dom färgerna ihop och mixar mig fram. Jag tycker det är lättare att på så vis få igång tankarna innan jag öppnar garderoben och gå bananas. 

Sen river jag ut garderoben och tittar och ser vilka färger jag har och sen börjar jag prova kombinationer och färgkombinationer som jag inte alls kunnat tänka mig innan. Vissa färger är självklara tillsammans men som jag bara inte fått till det i just min garderob. Efter några timmar ( japp det tar tid men det är jättekul) så har jag faktiskt en " ny" garderob med massa nya kombinationer som jag älskar.
Bra va? 

Så när man tappat kreativiteten och man känner sig allmänt tråkigt klädd så är  detta ett enkelt och kul tips
Problemet för mig är att jag kan sitta i evigheter för jag tycker det är sååå kul när  jag väl har börjat

 ( bildena kommer från pinterest och instagram)
ALexandra