Love & Stone

Kristallklart


Det har varit känt för alltid att kristaller har helande krafter. Att de skyddar mot dåliga energier, och ger frid i kropp, sinne och själ!

Allt handlar om energi...

Vi, universum – och stenarna. 

Kristallerna, och kraften de har, används redan överallt. Inuti klockor, i datorer och till och med iphones. Ja, vi använder de helande kristallenergierna och egenskaperna, så mycket redan i modern teknik... Även inom medicin!  

Stenarna fungerar precis som en magnet – de attraherar eller ger tillbaka. 

HUR...... 

Så ge dig själv lite tid nu – tid att tänka och reflektera, eftersom det vi har i våra hjärtan är så mycket viktigt för hur vi lever våra liv...  

CLEARING

Kristallerna har förmågan att absorbera, eller ta bort, viss typ av energi från din kropp. Liksom magneten kan kristallen absorbera negativ energi från din kropp. 

ENERGI

En kristall trycker in energi i din kropp, sinne och själ på samma sätt som elektricitet fungerar (nej det är inte farligt) 

BALANS

Om du inte känner du hittar balansen i livet använd din kristall för att få balansen tillbaka  baserat på dess energier.

Kom ihåg kraften i dina tankar...  

VARFÖR HA KRISTALLER 

Eftersom kristaller kan absorbera, stöta bort och överföra energi kan när du bär en kristall hjälpa till att balansera ditt energifält under hela dagen - lite som att ta vitaminer ... du äter vitaminet och ger din kropp näring för dagen - att bära kristaller är som vitaminet bara på en energisk nivå!

ATT VARA & ANDAS 

Vårt undermedvetna tar över när vi sover och det är dags för oss att läka. Kristallerna hjälper till med det och samarbetar med dig för att göra det. De kommer att hjälpa till att eliminera alla hinder som ditt sinne kan slåss med eller rädsla eller tvivel i drömmar.

LEVE LIVET OCH ÄLSKAR ATT LEVA DET 

Vi vet alla att naturen är den största givaren av allt som är bra.