Kärlek till tvål


Visst är det skillnad på tvål. Alla sorters tvål har rengörande effekt, men upplevelsen och känslan när man använder en tvål både under användning och efteråt, skiljer sig åt. 

Den fransktillverkade kvalitetstvålen Terra Midi från Provence distriktet har en riklig löddrande effekt och när man efteråt har badat får man samma upplevelse och känsla som om man varit på spa. 

Huden känns extra lättad och ren, då tvålen har en rengörande känsla som går på djupet och man verkligen känner hur både kroppen och själen piggnar till. Resultatet av den upplevelsen sitter i länge tillsammans med den milda och goda doften som tvålen avger. Då tvålen räcker länge, så kan den användas dagligen, så unna dig lite vardagslyx, det där lilla extra som sätter piff på tillvaron.


Råvaror från naturen

Tvålen är uteslutande gjord av vegetabiliska oljor av rosmarin, oliver och återfettande karitésmör, som bevarar hudens fukt bättre och håller ihop tvålen som inte heller klibbar. Andra konserveringsmedel behövs inte. 

Helt fri från djurfetter och är naturligtvis inte testade på djur.

Doft av Provence 

Tvåltillverkning i Provence har gamla anor, som förr hade en naturlig plats. Det är från denna tradition som tvålen från Terra Midi kommer ifrån, naturligt gjorda för kroppens bästa och klassiska dofter med inspiration från  olivodlingar, vilda örter som lavendel, salvia, timjan och rosmarin i det sydfranska landskapet.

Tvålfat

Tvålfat för en god sak

Handgjorda tvålfat av keramik, tillverkas och produceras i Sydafrika och som har en stark social prägel med huvudsaklig mål att ge försörjning åt så många som möjligt. Varje tvålfat är unik och kommer i fantastiska färger och mönster. Tvålfaten har 3 avringningshål i botten som gör att tvål inte klibbar fast.