KÄRLEK, DRÖMMAR OCH ENERGIER

Skapa livet du drömmer om – ge dig själv tid att tänka och reflektera. Love & Stones livsstilskoncept med kristaller inspireras av kärleken till livet . De unika kristalljusen är helt naturliga, designade med genuint engagerade händer i egen fabrik på vackra Mallorca.


Handgjort, genuint och vackert. Love & Stones sortiment består av stenar och kristaller, kristalljus, kristall-diffusers och mist/olja. Produkterna kompromissar inte med några detaljer och är snälla mot både planeten och ditt eget välbefinnande. Driver du butik och är intresserad av att bli återförsäljare? Berätta mer om er själva, er verksamhet och era idéer – och skicka in en ansökan via länken nedan.


VI, UNIVERSUM – OCH STENARNA

Kristaller för alla behov och drömmar, som var och en har renats i vatten med omsorg – för hand. De fungerar som magneter. Drar till sig energi eller ger tillbaka. Skyddar från negativa energier och ger ro till kroppen, sinnet och själen. Tänd kristalljuset och lämna kvar kristallerna, eller ta ut dem och sätt nära ljuset. Du kan också bära med dig dem nära kroppen för en energiboost i vardagen.  

GRÖN AVENTURIN
Hjälper oss att känna framtidstro och nå våra drömmar. Står för kreativitet, motivation och nya idéer. Perfekt när du står inför en ny fas i livet.

TURMALIN
Starkt beskyddande sten som blockerar all negativ energi eller psykiska problem. Ger en ljusare och lättare energi och vibration.

CITRIN
Glad och positiv sten som stimulerar det ljusa i tillvaron. Hjälper oss i sociala sammanhang – att ha roligt, skratta och leka. Stärker ditt självförtroende.


HELANDE, NATURLIGA KRISTALLJUS

Ekologiska eteriska oljor. 100 procent naturligt sojavax från Sverige. Kristaller att bära med sig och leva med för alltid. Love & Stones kristalljus tillverkas i egen fabrik på Mallorca och fokuserar på det naturliga och hållbara – för både dig och planeten.


EXKLUSIVA DETALJER

Varje produkt är inslagen i svart sidenpapper och förpackad i en exklusiv svart box tillverkad lokalt i Spanien. Vacker handdrejad keramik och glas som kan användas som inredningsdetalj när ljuset brunnit ut.


MANIFESTERA DINA DRÖMMAR

När du skaffar en kristall, antingen som singelsten eller i någon av Love & Stones produkter, är det viktigt att du tar en minut på dig att få kontakt med din sten. Ta en minut och håll bara den – eller håll bara en hand över stenen – blunda och känn energin.

 Du kanske känner ett litet pirr eller en slags varm känsla. Berätta för din sten om dina drömmar bara genom att blunda och se drömmen och verkligen känna den. Lita på att det kommer att hända och släpp tankarna. 

 När du tänder ditt kristalljus kan du lämna dina stenar i ljuset eller ta ut dem och ställa nära ljuset.