Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

4 TIPS SOM TAR IN HÖSTKÄNSLAN I HEMMET

|15/09, 2022

4 TIPS SOM TAR IN HÖSTKÄNSLAN I HEMMET

Det blir mörkare utanför, en ny årstid ligger runt knuten – och det kliar i inredningsfingrarna. Det är äntligen dags att skapa höstkänsla i hemmet och höja mysfaktorn ytterligare. Men hur börjar du? Vi ger dig fem olika inredningstips som ger dig kickstarten du behöver för att lyckas.

När det är dags att byta årstid och känsla inomhus kan det vara en god idé att följa en liten plan till en början, en enklare lista som får dig att sätta igång – sedan brukar inspirationen komma av sig själv. Det ena ger det andra – och vips har du förvandlat ditt hem till ett hösthem att trivas i.

1. Skapa stämning med ljuslyktor

Ljuslyktor sprider värme och höjer mysfaktorn. Våga blanda och skapa spänning genom att mixa höjder, mönster och färger. Ett ojämnt antal lyktor som arrangeras i grupp ger ett dynamiskt intryck. Rada inte upp dem på en rak linje, placera dem ledigt – på känsla. 

Här hittar du några av våra favoritljuslyktor från Olsson & Jensen.

2. Byt färg på textilierna

Få inredningsdetaljer byter årstid i hemmet mer effektivt än ett färgbyte på plädar och dekorations-kuddarUtgå från väggarna, en mönstrad tapet är idealisk att plocka färger ur. För härlig känsla – mixa kuddarnas storlekar, texturer och former.

Här hittar du textilerna som höjer mysfaktorn i hösthemmet.

3. Kristalljus

Kristalljusen från Love & Stones med sojavax, eteriska oljor och handdrejad keramik är en vacker inredningsdetalj som påminner oss att fokusera rätt i höst. 

Läs på om kristallernas egenskaper och välj sedan ljuset du dras till – känns det rätt, är det rätt.

4. Inred med krukväxter

Förbättrar syrenivåerna och skapar härlig stämning inomhus. I år har vi fastnat för den tropiska fågelbobräken med sina gröna och krusiga blad. Vi längtar också efter några vackra och – sägs det – lyckobringande cyklamen, gärna med vita blommor.