Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

BUTIKEN

 ENGAGEMANG OCH KUNSKAP – SOM VI ÄLSKAR DET  

---

En värld av engagerad personal och handplockade kvalitetsprodukter. På vår kära gård i Hyssna erbjuder vi inspirerande shopping – grejer valda med hjärtat – och personlig service av personal med ett genuint intresse och mångårig kunskap inom mode, inredning och blommor. 

Butiken består av tre våningar, 500 kvm, och erbjuder barnleksaker, inredning, presenter, delikatesser, damkläder, inomhusblommor och massor av annat fint. Vi samarbetar mer än gärna med tillverkare, hantverkare, kreatörer och konstnärer för att kunna erbjuda dig som kund ett brett och unikt sortiment. På gårdsplanen hittar du dessutom, när säsong råder, ett hav av härliga växter och blommor till din trädgård. 

Vår stora passion är personlig service, kvalitet och kunskap –  milslånga kliv från opersonliga snabbkassor och vikta presentkartonger i påsen – och vi hoppas att vi lyckas förmedla det till dig.  Hos oss får du hjälp att skräddarsy dina presenter, så att de blir så personliga och uppskattade som möjligt. Har du svårt att hitta din stil när det kommer till kläder och styling? Boka en tid hos oss – ta med dig några plagg du inte använder. Misslyckade plagg som du vid köptillfället tyckte om, men som visar sig inte stämma med din övriga garderob. Utifrån dem plaggen hjälper vi dig med guidningen du behöver.

Några få steg bort från butiken hittar du vårt härliga bageri – lunch och fika, allt bakat och lagat från grunden med kärlek.

Varmt välkommen till Blommigt & Prickigt!

---