Butiken

På vår gård i Hyssna finns vi med över 500 kvm butiksyta fördelat på 3 plan, samt en utomhusmarknad med stor sortering av blommor & trädgård när säsong råder. I butiken hittar ni allt inom Accessoarer, barnleksaker, inredning, presenter, konfekt, damkläder, och inomhusblommor- & gröna växter samt mängder av andra artiklar.

Glädje för dig och ditt hem 

Vi på Blommigt & prickigt letar ständigt efter nya produkter både i lokalt närområde, Sverige och utomlands, då främst i Europa. Vi är ständigt på jakt på artiklar som håller fokus på kvalité, hållbarhet och gärna är ekologiska. Vi samarbetar mer än gärna med tillverkare, hantverkare, kreatörer och konstnärer för att kunna erbjuda dig som kund ett brett och och förhoppningsvis något mer annorlunda sortiment.

Som en del av vårt utbud erbjuder vi även egenhändiga och personliga framtagna presentförpackningar både för henne & honom. Vi hjälper gärna till även för företag som vill ge bort en fin gåva till anställda.  

Vi har även stort utbud av blommor och olika växter, både för inom- och utomhus. Vi får leverans av nya växter varje vecka och utbudet varierar beroende på säsong.   

Så vi hälsar er välkomna för ett besök i vår butik och passa även på att ta en fika i vårt gemytliga Café & Bageri.