Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Om Blommigt & Prickigt

Blommigt & Prickigt ägs och drivs av Alexandra och består av butik, café, bageri och onlineförsäljning. 

Butiken har utvecklas till att innefatta ett stort sortiment och bredd av produkter som inredning, kläder, presenter, accessoarer, konfekt med torra livsmedel och barnleksaker.  

Blommigt & Prickigt har även stor sortering av blommor och växter för trädgården och inomhusmiljö. När säsong råder, erbjuds en utomhusmarknad av växter och trädgårdstillbehör. 

På gården finns vårt underbara café med ett alldeles eget bageri, som också erbjuder både lunch och möjligheter till äta en god bit mat under övriga öppettider. Restaurangen har fulla rättigheter.

Utöver den dagliga verksamheten anordnas olika uppskattade temakvällar som modevisning och afterwork. Blommigt & Prickigt erbjuder möjligheter till abonnera för exempelvis bröllop, kalas, företagsevent, föreläsningar eller liknande i mysig miljö.


Alexandra

Hur allt började

Blommigt & Prickigt resa påbörjades egentligen något år innan den officiella  starten år 2010.

Idén till Blommigt & Prickigt kom till när jag  var hemma och var mammaledig. Mitt intresse för mode, färg och form har funnits med sedan länge och visste jag ville driva något eget.

Min mamma Cecilia som vid denna tidpunkt bodde i Frankrike har också alltid älskat heminredning, färg och form. Hon har dessutom tidigare renoverat, sålt och stylat flertalet olika hus, lägenheter samt kontor både i Sverige och utomlands. Så jag ringde henne en dag och sa: "Nu kör vi, vi startar ett företag med inredning och presenter!"

Efter en lång resa med stora renoveringar av lokalerna vi fann, så är vi här idag!

Idag driver jag Blommigt & Prickigt själv, men Cecilia finns med hela tiden som ett bollplank och ibland kommer även hon in till butiken och jobbar.

Kollegorna

Blommigt & Prickigt hade aldrig kunnat utvecklats, om det inte vore för de underbara och härliga kollegorna som driver och hjälper företaget framåt. Vi har blivit en stor personalstyrka som arbetar här i olika konstellationer, där alla fyller minst lika viktig funktion. 

Nedan presenteras några av våra mer fasta medarbetare. 


Susanne


Susanne 

Har drivit egen klädbutik sedan -77 och har därmed en erfarenhet och expertis som är svårt att hitta idag! 

Susanne har varit hos oss sedan -16. 

Är även stylist och har gjort många färganalyser genom åren och går att boka för en personlig rådgivning för att du skall hitta din personliga stil. 

Boka på [email protected]Irene


Irene 

Har drivit en inredningsbutik tidigare och har stor kunskap inom området. 

Irene har varit hos oss sedan -10

Med hennes hjälp kan ni hitta det där lilla extra som ni söker i hemmet! 

Dessutom har hon tidigare jobbat i en klädbutik under flera år och kan med sitt lugna sätt få vem som helst att känna sig bekväm i ett provrum!


Sofia ( Mammaledig)

Sofia är vår Café- & Restaurangchef och har varit hos oss sedan starten av caféet.

Hon har varit med genom hela resan och tillsammans med resten av personalen, se till att ni får en fantastisk stund i vårt café.

Vill ni boka våra lokaler så är det Sofia ni skall kontakta på Epost: [email protected]

Sofia


Cecilia

Är grundare av Blommigt & Prickigt tillsammans med Alexandra. 

Hon har en fantastisk känsla för färg & form och har stött på de flesta problem genom år med renoveringar av olika dess slag, vilket gör att hon kan hjälpa er hitta lösningar på dom allra konstigaste problemen.