Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

SÅ STYLAR DU MED SOFFKUDDAR

|6/10, 2022

SÅ STYLAR DU MED SOFFKUDDAR

Saknar du inspirationen att höstfixa inomhus? Det enda du behöver göra: Skapa en varm, inbjudande soffa med ett gott gäng kuddar – sedan kommer det andra automatiskt.

Kuddar kan förändra hela stilen i rummet på direkten och det finns egentligen inga rätt och fel – men om du söker en snygg och sammanhängande helhet så tycker vi det finns några saker att tänka på som gör kuddvalen enklare.MIXA STORLEKAR OCH FORMER
Intrycket blir mycket mer spännande om du arbetar med flera kuddar och leker med olika storlekar och former – runda, kvadratiska och rektangulära. 

VARIERA MATERIAL OCH TEXTUR
Låt inte soffkuddarna vara för lika varandra. Olika texturer och material som kombineras gör känslan levande och personlig – testa exempelvis linne, sammet och bomull.


ARRANGERA I GRUPPER
Vi återkommer ofta till att gruppera kuddarna i två grupper i soffan – exempelvis en grupp med tre och en grupp med två. 

ETT UDDA ANTAL 
Ögat gillar ett udda antal. Exempelvis: tre, fem och sju. Fint och dynamiskt!


På Blommigt & Prickigt älskar vi högkvalitativa kuddar som sätter prägel på hela rummet – se delar av vårt sortiment online eller besök butiken i Hyssna.


FÖLJ ETT FÄRGSCHEMA
Följer du ett färgschema så kan du mixa vilka mönster som helst. Plocka färger från inredningen i rummet – en tapet är tacksam att utgå från, men en tavla eller matta fungerar också.