Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer


BLOMMIGT OCH PRICKIGT SÖKER 

ENGAGERAD OCH DRIFTIG BUTIKSCHEF

---

Engagemang och kunskap. På vår gård i Hyssna erbjuder vi inspirerande shopping och personlig service av personal med ett genuint intresse och mångårig kunskap inom mode, inredning och blommor. Nu söker vi en driftig butikschef med flerårig erfarenhet i ledande befattning inom detaljhandel. Du är en lagspelare med stort modeintresse som brinner för att inspirera ditt team.

----

DIN PROFIL

Tjänsten som butikschef på Blommigt & Prickigt är varierande och kräver att du är lika bekväm med butiksarbete som med ekonomi och schemaläggning. Du tar fullt ansvar för driften i butiken och har ett genuint klädintresse – samt brinner för människor och service. Du är relationsbyggande och ser till att utveckla ditt team genom ett inspirerande och motiverande ledarskap. Ditt driv handlar om att alltid vilja förbättra, utveckla och optimera din enhet. Engagemang och kunskap är viktiga ledord – och du ser till att verksamhetens profil återspeglas i allt du gör. Du har tidigare erfarenhet av dagligt butiksarbete i ledande befattning inom detaljhandeln.

OM TJÄNSTEN

Din främsta uppgift är att skapa förutsättningar för den ultimata shoppingupplevelsen. 
Du arbetar strukturerat mot uppsatta mål och nyckeltal genom att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.
Du bygger strukturer som dina medarbetare kan arbeta utifrån för att nå gemensamma målsättningar. 
Du utbildar och utvecklar din personal och säkerställer att butiken har en effektiv bemanning. 
Du är med och ser till att Blommigt & Prickigts koncept efterlevs.
---

Skicka din ansökan, personligt brev och CV