Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Katrin Skoglund

Änglar med Fnitter & Glitter

Konstnärinnan från Borås som målar änglar i akvarell och tusch. Änglarna kom till på en andlig resa som hon gjorde till Bali. Sen dess har det blivit många utställningar och massor av änglaprodukter som resulterat i Almanackor, skrivböcker, änglakort, väskor, kuddar & tryckta änglablad.


Hon beskriver här om sig själv och sina änglar:

"Nästan alla mina änglar har bröst och brösten för mig symboliserar Moder Jord och viktig näring. Mina änglar har också mycket humor och jag målar alltid med glimten i ögat.

Jag vill att änglarna ska sprida glädje som känns i hela kroppen. När mina kunder skrattar, då har jag lyckats! Jag målar änglabarn som jag tillägnar alla barn både på jorden och i himmelen. Jag producerar mina produkter mestadels i Sverige för det känns bra i både kropp och själ.  

Jag startade mitt företag 2008 efter en lång karriär som designer och koordinator på HM och Kappahl. Avstampet gjorde jag på en lång resa till Bali, ”Gudarnas ö”, år 2007. I den andliga atmosfär som råder där skapades mina änglar och då förändrades mitt liv."


Katrin Skoglund " Balans Paula" Katrin Skoglund " Balans Paula"
Katrin Skoglund "Hjärtevänner" Katrin Skoglund "Hjärtevänner"
Katrin Skoglund "Lilla Leva" Katrin Skoglund "Lilla Leva"