Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

3 KRISTALLJUS SOM BOOSTAR DIN HÖST

|7/09, 2022

3 KRISTALLJUS SOM BOOSTAR DIN HÖST

September! Är du redo att skapa livet du drömmer om i höst? Häng med – vi bad vår Malin lista vilka tre kristalljus som ger oss rätt energi för att skapa den bästa hösten någonsin.

Vi vet ingen bättre tid för förändring än nu. En stark nystartskänsla ligger i luften. Vi är tillbaka från ledigheter, har haft möjligheter att reflektera: vad vill vi, egentligen? Energierna från våra kristalljus, eller SPA-ljus som de också kallas för, kan hjälpa oss att må bättre, skydda oss och få oss att fokusera på rätt saker.
---
Hur väljer du ljus och kristall? Känn efter vilken du dras till. Vad känns viktigast för dig att arbeta med just nu? Läs på (eller få guidning av kunnig personal i vår butik) om kristallernas olika egenskaper och välj sedan på känsla – svårare är det inte. Känns det rätt, är det rätt. Söker du ett bättre självförtroende – välj en kristall som passar till just det.
---

Nedan hittar du tre grundande, starka kristaller – perfekta att starta med om du är nybörjare.

  • CITRIN – En glad kristall som stimulerar oss att se det som är bra i tillvaron. Kallas med rätta för kristallernas C-vitamin. Hjälper oss med ett starkare självförtroende i sociala sammanhang – vi blir mer öppna och kan ha roligt, skratta, leka och känna gemenskap. Kan också hjälpa dig att fatta beslut utan tvivel och oro.

  • GRÖN AVENTURIN – Kristall för nystart, förändring och framgång. Den hjälper oss att känna framtidstro och att nå våra drömmar. Står för kreativitet, motivation och nya idéer. Perfekt när du står inför en ny fas i livet. Den ger oss både uthållighet och förstärkt beslutsamhet.

  • TURMALIN – Starkt beskyddande, grundande sten som går in på djupet och blockerar all negativ energi eller psykiska problem. Den gör det enklare att släppa taget om det som inte gör oss gott. En riktig förvandlingssten!

Utforska vårt sortiment av kristalljus här eller besök vår butik i Hyssna för personlig guidning.

Love & Stones livsstilskoncept med kristaller inspireras av kärleken till livet . De unika kristalljusen är designade med genuint engagerade händer i egen fabrik på vackra Mallorca. Ekologiska eteriska oljor. 100 procent naturligt sojavax från Sverige. Kristaller att bära med sig och leva med för alltid.